O sărbătoare mobilă: Potluck de Ziua Recunostintei

imagine

Lisa Peardon

Dacă ați pregătit vreodată o întreagă cină de Ziua Recunostintei, știi că, în momentul în care ziua mare se desfășoară, vă simțiți mai mult ca să ieșiți pe canapea decât să treceți cartofii dulci. De aceea, împărțirea îndatoririlor cu invitații dvs. – stilul în stil potluck – este o modalitate excelentă de a face această sărbătoare simplă, economică și distractivă pentru toată lumea. Provocarea este organizarea; aici sunt sfaturile noastre cele mai bune de planificare.

Ca gazdă, aveți două responsabilități principale: să frigeți curcanul și să planificați ziua. Cu cateva saptamani inainte, asociati oaspetilor anumite feluri de mancare si cantitati si trebuie sa fie clar ca alimentele ar trebui sa ajunga gata pentru servire (reîncălzirea se face doar dacă este necesar). Păstrați-vă solicitările generale, à la “legume verde”, sau trimiteți-le de-a lungul unei rețete specifice, cum ar fi Cidru de mere Câinii verzi.

Aceste rețete de vacanță sunt concepute pentru o portabilitate și o ușurință ușoară; fiecare poate fi pregătit în avans pentru a economisi timp (și sanatatea ta). Cu o săptămână înainte de Ziua Recunoștinței, curățați frigiderul, astfel încât să aveți o mulțime de spațiu de depozitare. Cu două zile înainte, scoateți veselul și pregătiți un bufet cu mâncăruri de servire; etichetați-i pentru a urmări ce se întâmplă acolo. Dacă vă simțiți vicleni, faceți carduri decorative care notează numele fiecărui fel de mâncare și cine a adus-o. În Ziua Turciei, puteți alimenta bucătăria într-o bucătărie aglomerată, reîncălzind feluri de mâncare pe raftul inferior al cuptorului – sub curcanul de prăjire. Acesta este un loc bun pentru Roșu-legume Gratin și Butternut Squash Umplutură precum și deserturile coapte în tigaie superficială, cum ar fi Fig și nuc Pie. Suflete calde, ca și noi Supă de țelină cremoasă, în cuptorul cu microunde. Odată ce totul este fierbinte (165 de grade F), este timpul să serviți, să vă sculptați și să vă bucurați de roadele eforturilor tuturor.

Ziua Recunostintei Potluck

Aperitiv
Supă de țelină cremoasă

Pâine și umplutură
Butternut Squash Umplutură
Biscuiți de afine

condimentele
Sos de afine Sangria
Miez proaspăt de merișor-portocaliu

Turcia și Gravy
Herb-Rubbed Turcia cu Chardonnay Gravy

feţe
Cidru de mere Câinii verzi
Fasole verde cu ceapă roșie caramelizată
Roșu-legume Gratin

Deserturi
Apple Crumb Squares
Tort de morcovi cu gheață cu glazură de brânză cremă
Fig și nuc Pie
Dovleacul de brânză cu cremă Caramel

Добавить комментарий

*

8 + 1 =