Cranberry Jell-O Shots vă va ajuta să obțineți Sauced Această Ziua Recunoștinței

Sosul de afine este adesea mult timp dezbătut după gândul cina de Ziua Recunostintei – unii oameni au reusit-și-adevărat, rețete de sos de lungă durată care au fost înmânate de generații, dar, în mare parte, mulți dintre noi, pur și simplu squeeze sosul gelatinoase de la o poate, servind-o ca un jurnal pe o farfurie pe care oamenii o pot tăia după felie.

Este cea mai ușoară mâncare de preparat de departe, dar, de asemenea, nu trebuie să așteptăm prea mult – cel puțin în acea stare.

Merisor Jello Shots

Ethan Calabrese

Anul acesta, am vrut sa dam omagiul desertului clasic, reimagindu-l ca pe un mod ciudat de a-ti vesela petrecerea Friendsgiving. Am fost inspirați de fotografiile superbe Jell-O ale lui Beautiful Mess, așa că am vrut să încercăm propria noastră versiune, luminând aroma de afine, astfel încât nu este la fel de tartă și folosind vodca obișnuită peste o aromă de portocală.

Pentru o împușcătură dulce, puteți folosi și vodca cu aromă de frișcă.

Pentru o împușcătură mai puternică, ați putea folosi 2 cești de vodcă pentru a răcori Jello, în loc de jumătate de vodcă, apă rece și jumătate rece, dar avertisment corect: Oamenii pot închide capul prin tremurându-și capul și zâmbind: “Ne arde, prețios “a la Gollum, în loc să vă prăjiți la minunata voastră. De asemenea, fotografii atât de puternice ar putea inspira o luptă cu bebelușii de curcan sau o fugă plină, Cum am întâlnit-o pe mama ta-stil Slapsgiving înainte de se încheie noapte.

imagine

Erica LaPresto

Experimentați și faceți-le propriile lor. Apoi, pregătiți-vă ca oamenii să vă ceară să le faceți în fiecare an. Luați în considerare tradiția în care familia dvs. lipsește.

Ia reteta aici.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

73 − = 64