12 Moduri în care știi că ai Ziua Recunostintei în Sud

Nord-estul se poate pretinde la prima zi de Ziua Recunostintei, iar Midwest-ul poate manca mai multe caserole pe cap de locuitor decat oricare altul, dar nimeni nu face Ziua Turciei ca si Sudul. Dacă v-ați adunat în jurul mesei pe 26 noiembrie și vă puteți referi la semnele cheie menționate mai jos, nu sunteți un roșcot, aveți cea mai bună masă d * mn din viața dvs..

1. Pâinea de brânză are propriul său loc la masă.

Nu aveți nevoie de o farfurie fantezie de artizanal de brânză atunci când aveți pimiento. Un castron, înconjurat de legume tocate și biscuiți Ritz, este singurul aperitiv de care aveți nevoie. Bine, poate două bănci pline.

Ușoară Pimiento Cheese Stuffed Celery

brânză de pimiento ușoară umpluți cu țelină
Viața de Sud

2. Chiar și fasole dvs. verde au bacon în ele.

Vrei să spui bine, chiar tu, dar pentru acel vegetarian singur cu Ziua Recunoștinței cu familia ta, această cină ar putea deveni provocatoare. (El sau ea ar putea dori să împacheteze o bară de granola sau două.) Aproape fiecare parte este gătită în slănină, înmuiată în sucuri de carne sau învelită cu slănină zdrobită. Trageți, chiar și cartofii dvs. au cartofi de pui în ele, și da, probabil că va fi nevoie de ceva convingător pentru a explica bunicului că vărul tău nu poate “mănâncă în jurul cărnii”.

3. Există cel puțin o mâncare cineva vânat, pescuit sau a crescut în curtea lor.

Nu, nu este începutul unei glume Jeff Foxworthy; adevărul este că vânătoarea, pescuitul și agricultura sunt destul de obișnuite în sud, și sunt șanse, ai o rudă care face o vânătoare un ucigaș usturoi, coada gator sau platoul de roșii prăjiți verzi. Poate că nu este o mâncare tradițională de Ziua Recunostintei pentru majoritatea oamenilor, dar pentru tine, e … devorată în trei mușcături.

4. Sarele Pilgrim Publix și Pepper Shakers sunt întotdeauna pe masă.