12 manieren waarop je weet dat je Thanksgiving hebt in het zuiden

Het noordoosten kan aanspraak maken op de eerste Thanksgiving, en het Midwesten mag meer casseroles per hoofd van de bevolking eten dan ergens anders, maar niemand doet Turkey Day helemaal zoals het zuiden. Als je op 26 november rond de tafel rond de tafel zit en je kunt zien wat de belangrijkste tekens zijn die hieronder worden vermeld, ben je geen redneck, je hebt de beste d * mn-maaltijd van je leven.

1. Pimiento Cheese heeft zijn eigen plaats aan de tafel.

Je hebt geen luxe ambachtelijke kaasplank nodig als je pimiento hebt. Een bowlful, omgeven door gehakte groenten en Ritz-crackers, is het enige voorgerecht dat je nodig hebt. Oké, misschien twee kommen vol.

Licht Pimiento Cheese Stuffed Celery

lichte pimientokaas gevuld met selderij
Zuidelijk wonen

2. Zelfs uw slabonen hebben spek in hen.

Je bedoelt het goed, echt waar, maar voor die ene vegetariër met Thanksgiving met je familie, kan dit diner een uitdaging zijn. (Hij of zij wil misschien een mueslireep of twee pakken.) Bijna elke kant wordt gekookt in spek, geroosterd in vleessappen of bedekt met verkruimeld spek. Schiet, zelfs je aardappelpuree heeft kippenbouillon in zich, en ja, het zal waarschijnlijk een beetje overtuigend zijn om aan je grootvader uit te leggen dat je neef niet zomaar “rond het vlees kan eten”.

3. Er is ten minste één schotel die iemand in hun achtertuin heeft gejaagd, gevoed of gegroeid.

Nee, dit is niet het begin van een Jeff Foxworthy grapje; de waarheid is, jagen, vissen en landbouw zijn vrij gewoon in het zuiden, en de kans is groot dat je een familielid hebt dat een moordenaar hert maakt schokkerig, een rattenstaart of een schotel gefrituurde groene tomaten. Het is misschien geen traditioneel Thanksgiving-gerecht voor de meeste mensen, maar voor jou is het … verslonden in drie happen.

4. Publix’s Pilgrim Peper- en zoutstrooiers staan ​​altijd op de tafel.

Добавить комментарий

*

85 − 79 =