Колико Турске вам је потребно за своју групу?

Куповина погрешне величине ћуретина за вашу вечеру за вечеру захваљујући куповини погрешног доњег рубља – ако је премало осјећате осећај непријатног очаја, али ако је превелик, осјећате се као да пливате у њој. Да бисмо то избегли, дошли смо до једнакости против глупости како бисмо израчунали колико ћурке ће вам требати на основу броја људи који сервирате.

ПРИПРЕМА ЗА ПРАЊЕ: Овал Роастер, 12 долара; амазон.цом.

И, јер нико не жели да се помера кроз гомилу дугих чланака док купујемо куповину намирница, претворили смо га у једноставан читач графикона:

слика

Аллие Фолино

Овде у Делисх-у верујемо да га ударимо право на слатко место. Док 1 фунт по особи може се осећати превише, а 1/1 килограма за сваког госта може бити претерано у томе, 1 1/14 килограма ћурке на уста је савршена равнотежа.

По том курсу, храњење велике странке од петнаест или више људи захтијеће 20 фунти ћурке. Уместо да покушате да убаците монструм од 25 фунти у вашу пећницу, можда бисте желели да кувате две мање птице. Али, ако припремите више од једне ћурке не полећете на контролном листу “Идеални дан захвалности”, препоручујемо вам да припремите неколико грудних груди да бисте остварили праву количину.

Једном када набавите своју савршену величину ћуретина, предлажемо да направите неколико сосова од бруснице или празничне пите Јелл-О снимке као прославу. Званично сте на путу за најбољу вечерњу вечеру захвалности икада.

слика
Цон Поулос

ПРЕТХОДНИ САДРЖАЈ Делисх Цоокбоок, индиебоунд.цом


Добавить комментарий

*

+ 35 = 36