12 начина за које знате да сте захвални на југу

Североисточно може поднети захтев за прву захвалницу, а Средоземље може да једе више гљива по глави становника од било ког другог места, али нико не чини Дан Турке баш као и на југу. Ако сте се окупили за столом 26. новембра и можете се повезати са кључним знацима наведеним у наставку, ви нисте редек, имате најбољи д * мн оброк вашег живота.

1. Сир Пимиенто има своје мјесто за столом.

Не треба вам фанци кромпир пладањ када имате пимиенто. Једна чаша, окружена исецканим поврћем и креветцима Ритз, једино је предјело које вам је потребно. У реду, можда су две чашице пуне.

Светло Pimiento Cheese Stuffed Celery

лаган пимиенто сир пуњени целер
Соутхерн Ливинг

2. Чак и ваш боранија има бикон у њима.

Мислите добро, стварно радите, али за оног појединачног вегетаријанца који има захвалницу са својом породицом, ова вечера може бити изазовна. (Можда жели да спакује гранолу или два.) Скоро свака страна кува се у сланини, сакупљена у соковима од меса или прелијена сломљеном сланином. Пуцај, чак и твој пирећи кромпир има их у пилићима, а да, вероватно ће вам убедити да објасните свом дједу да ваш рођак не може само “јести око меса”.

3. У Најмању Дасу има Неко ко је био у лову, лови или у њиховом дворишту.

Не, ово није почетак шале Јефф Фоквортхи; истина је да је лов на лов, риболов и пољопривреду прилично уобичајен на југу, а вероватно је да имате рођака који чини једну од убијених дивљих дивљачи, гатор репа или плочице пржених зелених парадајза. То можда није традиционална античка захвалница за већину људи, али за вас, то је … прожето у три угриза.

4. Публикова пилота соли и пеппер шкаре су увек на столу.

Добавить комментарий

*

43 + = 51