Lyft-coureurs zijn pissig over de nieuwe Taco Bell-aanbieding

In het geval dat je het hebt gemist, heeft Lyft onlangs een partnerschap aangekondigd dat leek op een droom die uitkwam: vanaf deze week kunnen passagiers tussen 09.00 uur en 21.00 uur ritten aanvragen met tussenstops naar de doorrijvensters van Taco Bell. en 2 a.m.

Tijdens je rit zal de mogelijkheid om te stoppen bij een Taco Bell drive-thru verschijnen als een optie genaamd “Taco Mode”, de New York Times rapporten. En hoewel het aanbod alleen beschikbaar is als testrun in Orange County, CA voor de komende twee weken, is het in New York gevestigde bedrijf van plan om het concept landelijk uit te rollen in 2018.

Als je denkt “Wauw, dat klinkt als een geweldig idee, ” je bent zeker geen Lyft-rijder. Hoewel het wordt verkocht als een perfecte manier om te voldoen aan die late-night munchies, weet iedereen dat 9 uur ‘s morgens. tot 2 uur ‘s morgens zijn eerste intoxicatie-uren, en het toevoegen van taco’s aan een auto gevuld met dronken mensen vraagt ​​om problemen.

Chauffeurs in dienst van de ride-share service hadden blijkbaar geen idee dat dit zou komen en namen onmiddellijk Twitter over om Lyft te schamen voor de samenwerking. Aangezien chauffeurs worden betaald door de mijl en geen extra compensatie werd beloofd, stonden maar heel weinig chauffeurs open voor het idee.

Deze chauffeurs maakten hun stem luid en duidelijk. Maar Lyft reageerde snel en zei dat deelname aan de chauffeur en de passagier volledig optioneel was.

Deze aankondiging komt direct na de samenwerking van McDonald’s met Uber Eats, waarmee het aanbod van McDonald’s in het hele land werd uitgebreid. Ze zeggen dat de snelste weg naar iemands hart door zijn maag is; Het is duidelijk dat de beste taxi-apps van het land kennis hebben genomen.

Volg Delish op Instagram.

Download de Delish app.

Добавить комментарий

*

12 − = 10