Cele mai bune 51 baruri din colegiu din America

noroc

O parte a unei bune educații colegiale ar trebui să implice într-adevăr cercetarea aprofundată a barurilor din și în jurul campusului – să o numim un curs în “științele sociale” – dar norocos pentru cei care se ocupă de asta, ne-am făcut temele pentru tine. Această diminuare a barelor superioare de colegiu din fiecare stat vă va face să nu vă însetați.

imagine

Facebook / Houndstooth Sports Bar
Universitatea din Alabama: Tuscaloosa, AL

Aripile picante, serviciul rapid și o mulțime de televizoare care joacă jocurile actuale îi asigură studenților din Alabama să se întoarcă la The Houndstooth. Roll Tide!

imagine

Facebook / Marlin
Universitatea din Alaska – Fairbanks: Fairbanks, AK

Mulțimii UAF se înmulțesc în The Marlin pentru un hangout întunecat, intim, care se plimba plăcut, plus o muzică live ocazională.

imagine

Foursquare / Terri S.
Universitatea de Stat din Arizona: Tempe, AZ

Terasa în aer liber la Casa lui Oyster Casey Moore este locul unde se pot servi băuturi ieftine și mâncare de bar, surprinzător de bună – obțineți piei de cartofi și stridii cu sos cremos de hrean.

imagine

Facebook / Sideways
Universitatea din Arkansas: Fayetteville, AR

Mai puțin gălăgios decât alte găuri de a adăposti studenții, Sideways se mândrește cu o selecție largă de beri pe robinet, incluzând clasicul, sezonul și micul dejun, perfect pentru savurarea în timp ce pescuiesc piscina.

imagine

Facebook / Gâsca olandeză
Universitatea Stanford: Stanford, CA

Studenți Stanford și alumni jură pe Goose olandeză în Menlo Park pentru patio rece. Ordonați glisiere, cartofi prăjiți și ouăle celebre și distrugeți cu desăvârșire numele dvs. într-una din mesele de lemn cum ar fi patronii înaintea voastră.

imagine

Facebook / Cavalerul Dark Dark World
Universitatea din Colorado la Boulder: Boulder, CO

Luați o bere și o doză de nostalgie la Cavalerul Întunecat Mondial. Amestecul casual este decorat cu o mulțime de articole din lemn de culoare închisă și obiecte de vânzare cu garaj kitsch-esque. Ajungeți la un burrito de mic dejun și rămâneți în jur pentru a urmări meciurile de fotbal de după-amiază. Nu veți fi dezamăgiți.

imagine

Facebook / Barul sportiv
Universitatea din Connecticut: Storrs, CT

Barul de sport din North Windham este locul care urmează să fie și văzut în noaptea de joi. Studenții de la UConn și de Est se pot distra cu darts și piscine în interior sau se pot întinde pe puntea exterioară.

imagine

Facebook / Semnul de balenă DC
Universitatea George Washington: Washington, DC

Mulțimea GW poate fi găsită la “Sign of the Whale” în orice noapte sau weekend. Sigur, are podele lipicioase și obișnuiți, dar personalul este prietenos și băuturile sunt ieftine – în special cocktail-urile cu fructe de balenă.

imagine

Facebook / Klondike Kate’s Restaurant și salonul
Universitatea din Delaware: Newark, DE

Smack dab în mijlocul Main Street, Klondike Kate’s are o punte spațioasă în aer liber și spectacole uimitoare ceas fericit, astfel încât să puteți obține un buzz fără a rula tab-ul bar.

imagine

Foursquare / Jennifer V.
Universitatea din Florida de Sud: Tampa, FL

Studenții americani vor bea băutura în stilul german de bijuterii, domnul Dunderbak. Steinurile de bere se împerechează perfect cu șnțelul și alte specialități germane, plus muzică live.

imagine

Facebook / Globe Atena
Universitatea din Georgia: Atena, GA

Cei care caută o seară distractivă, merg la The Globe pentru pește și chips-uri și o atmosferă obișnuită pentru pub-uri. Studenții și profesorii UGA se adună aici chiar pentru a se întâlni și se întâlnesc în timpul semestrului.

imagine

Manoa Gardens
Universitatea din Hawaii la Manoa: Honolulu, HI

Locuitorii și studenții cunosc, deopotrivă, Grădinile Manoa este un discontinue. Nu numai că nu sa schimbat deloc în toate deceniile pe care le-a fost în jur, dar are, de asemenea, băuturi bune, ieftine și puțini puțini pentru a merge în jur. Aripile de pui, rulourile de lumpie și cartofii prajiti sunt favs.

imagine

Facebook / The Deadwood
Universitatea din Iowa: Iowa City, IA

Deadwood Tavern este doar hibridul potrivit al unui bar și al studenților. În timp ce nu a fost depășit cu copiii de colegiu băiat, are un simt tânăr, distractiv, complet cu pinball, o jukebox și o sală de masă de biliard. Asigurați-vă că ați comandat o Bloody Mary.

imagine

Facebook / Crescent “fără avocați” Bar & Grill
Universitatea de Stat Boise: Boise, ID

Indiferent dacă doriți Margs și tacos sau Bloodys și aripi, Crescent “No Lawyers” Bar & Grill este un campus go-to. Puteți găsi întotdeauna un joc sportiv mare la televizor, plus muzică de calitate și un patio în aer liber pentru serile mai calde.

imagine

Facebook / Kams Champaign
Universitatea Illinois din Urbana-Champaign: Champaign, IL

Pregătiți-vă pentru o podea foarte lipicioasă, muzică nebun-tare și câteva mirosuri tulburi, dar Kam’s este întotdeauna împachetat în ciuda tuturor. Comandați una dintre băuturile răcoritoare și acel pro singur va depăși orice contra.

imagine

Facebook / Linebacker Lounge – În afară de Notre Dame
Universitatea din Notre Dame: South Bend, IN

Linebacker Lounge – poreclit supranumit “susținătorul” – a fost în jur de la anii ’60, și de atunci nu sa schimbat prea mult. Patronii sapa bere uriașe, burgeri ucigași, chili de casă și popcorn gratuit în compania colegilor Fiii irlandezi.

imagine

Facebook / Roata vagonului – Lawrence, KS
Universitatea din Kansas: Lawrence, KS

Acest spot plin de culoare înainte și după joc are o mulțime de caracter și farmec, iar elevii găsesc întotdeauna calea spre The Wheel Wagon pentru pizza de top și băutură rece în timp ce ei se bucură de Jayhawks.

imagine

Foursquare / Mooyon K.
Universitatea din Kentucky: Lexington, KY

Copiii copiilor se înmulțesc în Two Keys Tavern pentru a bea bere și “castroane de pește” în culori vii, când jocurile din Marea Britanie sunt pe. Ofertele de băuturi nu pot fi bate, iar jetonul de acasă sau DJ-ul ocazional păstrează muzica de pompare. Asigurați-vă că verificați terasa.

imagine

Facebook / Restaurantul cu sunete și camera cu aburi
Universitatea de Stat din Louisiana: Baton Rouge, LA

Hamburgerul cu bară cu tambur nu este cu siguranță în meniul de la The Chimes. Studenții LSU urmăresc umplerea lor de ESPN în timp ce se încadrează în etouffée, creveți și stridii la acest răcoare, la fața locului Sud.

imagine

Facebook / Expoziții de bucătărie ale lui Charlie
Universitatea Harvard: Cambridge, MA

Charlie’s Kitchen a fost în jur de peste 30 de ani, servind burgeri ieftine și bere prin intermediul serviciului rapid, în stil bufet. Adăugați o grădină de bere în aer liber și un meniu bogat de băutură la amestec, și nu e de mirare că copiii Ivy League continuă să se întoarcă.

imagine

Facebook / Brew Bear Pub
Universitatea din Maine: Orono, ME

Noul Redone Common Loon Public House are ceva pentru elevii din fiecare banda. Acoperiți barul de la parter pentru a vă bucura de pizza și aripi incredibile, dansați-l la clubul de la etaj sau trageți niște piscină la etajul al treilea. Elevii se împachetează în zilele de zăpadă pentru evenimente speciale de sărbători fericite.

imagine

Facebook / Grătarul și gărzile de colț
Universitatea din Maryland, Colegiul Park: Colegiul Park, MD

Șahurile Nachos și “Big Ass Beer” păstrează fanii Terps alimentați la Cornerstone Grill & Loft. Cei mai puțin înclinați să vizioneze jocul pot profita de mesele de biliard și de spațiu pentru dans în bar.

imagine

Foursquare / Ryan J.
Universitatea de Stat din Michigan: East Lansing, MI

Acest bar și grătar, decorat în memorabilii Sparty, este locul perfect pentru a începe și a termina noaptea. Mergeți cu pizza impresionantă de la Crunchy, burgeri și bere de artizanat și rămâneți în jur pentru karaoke low-key.

imagine

Kitty Kat Klub
Universitatea din Minnesota, Orașe Twin: Minneapolis, MN

Se întâmplă multe la Kitty Cat Klub la un moment dat. Vino la băuturi, stai la spectacolele live.

imagine

Foursquare / Kim
Universitatea din Missouri: Columbia, MO

Broke studenții pot avea încă un moment bun la Shiloh Bar & Grill datorită tranzacțiilor ucigașe. Este locul pentru a fi pentru Fundația de duminică – adu-ți echipajul să prindă un joc cardinal sau să comande pizza cu crustă subțire și să se ridice la una din mesele de pe terasă.

imagine

Foursquare / Brandi C.
Universitatea de Stat din Mississippi: Starkville, MS

Darts, trivia și trupe live fac ca Dave’s Dark Horse Tavern să fie un loc ideal pentru post-fotbal. Veganii și vizitatorii fără gluten se vor bucura și de meniul variat.

imagine

Foursquare / LivingBozeman
Universitatea de Stat din Montana: Bozeman, MT

Urmăriți bijuteria ascunsă, The Molly Brown, pentru distracție sub formă de jocuri de bar, cum ar fi piscină, săgeți și trivia. Orice joc pe care doriți să-l vizionați este întotdeauna activ, iar personalul prietenos vă păstrează băuturile.

imagine

Foursquare / Jackie W.
Universitatea Carolina de Nord din Chapel Hill: Chapel Hill, NC

Deasupra dealului, într-o gaură clasică UNC de adăpare, vărsarea de băuturi se face ca Old White White și Blueberry Grass. Mingle cu mulțimea sau răsfoiți selecția de jocuri de masă în spatele barului pentru o noapte rece.

imagine

Casa publică a lui Facebook / Dempsey
Universitatea de Stat din Dakota de Nord: Fargo, ND

Mosey la casa publică a lui Dempsey pentru a prinde muzică live sau pentru a ajunge în spatele micului karaoke în noaptea de marți. Pubul irlandez are un mod de a face pe oricine să se simtă ca acasă.

imagine

Facebook / Taverna lui Duffy
Universitatea din Nebraska – Lincoln: Lincoln, NE

Sunt serioși în ceea ce privește configurarea muzicii live de la Taverna lui Duffy – nu veți auzi nici un sunet static aici. Mergeți pentru a viziona un joc Huskers și împărtășiți una dintre băuturile nebunești ale vasului de pește ale barului și asigurați-vă că ați verificat galeria de foc înapoi.

Добавить комментарий

*

8 + 1 =