Shrimp Po ‘Boy Sliders zijn beter dan Mardis Gras In The Big Easy

KRIJG HET RECEPT HIER.

Een po ‘boy is naar New Orleans wat een Philly cheesesteaks is naar Philadelphia. Gewoon de beste. Het is een absolute must als en wanneer u zich in Louisiana bevindt. Maar alleen omdat het regionaal is, wil dat nog niet zeggen dat je op een vliegtuig moet stappen om je oplossing te krijgen. Je kunt thuis goede po’jongetjes maken.

garnaal Po' Boy Sliders

Jonathan Boulton

In New Orleans kun je je broodje bestellen met zowat elke soort vlees, rosbief, kip, worst, noem maar op. Hoewel ik een Californische New Yorker ben en daarom geen expert, denk ik dat krokant gebakken visgerechten beter zijn. Dus garnalen po’s zijn wat je krijgt! De pittige, kruidige maïsmeelkorst is alles.

garnaal Po' Boy Sliders

Jonathan Boulton

Om korst te krijgen, voeg bloem, maïsmeel, Cajun-kruiden, gedroogde tijm, zout en peper samen. Gooi de garnalen (geschild, ontdaan van de ingewanden en de staarten verwijderd) in een mengsel van eieren en melk en bedek ze vervolgens in het maïsmeel voordat je ze in een koekenpan met hete olie gooit. Wees niet bang – frituren is een fluitje van een cent. Verhit ongeveer 1/4 “plantaardige olie in een grote koekenpan, bak dan garnalen goudbruin, ongeveer 2 minuten per kant. Eerlijk gezegd vind ik het makkelijker dan sauteéing .In plaats van te proberen de perfecte stokbrood te vinden, omdat ze in Nola een speciale zachte Stokbrood, laad ze in schuiven. Je zou verbaasd zijn hoeveel garnalen elk klein knotje past.

garnaal Po' Boy Sliders

Jonathan Boulton

Als aanvulling op de gefrituurde garnalen heb je geraspte sla, tomaten in plakjes en een goede saus nodig. Roer wat citroensap, hete saus, volkoren mosterd en verse kruiden in een beetje mayo en je hebt jezelf remoulade! (Of er dichtbij in de buurt.)

PIN HET VOOR LATER:

beeld

Volg Delish op Instagram.

Добавить комментарий

*

77 − = 67