Беионце дели свој рецепт за породицу лимунаде с вентилаторима

Опседнута си Лимонадом. Опседнути смо Лимонадом. Свет је опседнут Лимонадом. И док су свима и њиховом мајком позвали девојке по имену Беки како би им рекли како су се осећали за косу и викали, “не жао ми је”, као разлог за то, стварно значење наслова албума било је много невиног.

Наслов је из изјаве: “Када вам живот дода лимунима, направи лимунаду.” Беионцине песме говоре о потешкоћама са којима су се црне жене суочавале у Америци, а она отвара о борбама повјерењем и неверицом око свог брака са Јаи З-ом. Иако је свеобухватна тема болна и борба, Ионце успева да спусти све кисело бележи са нечим слатким дељењем специјалних текстова у последњем делу албума, названом “Редемптион”: рецепт за лимунаду своје породице. Направљена је од стране своје кћерке, Агнез Дереон, а преноси се из генерације у генерацију.

Ево како то учините:

Узмите једну пинт (2 шоље) воде, додајте пола фунти (2 1/2 чаше) шећера

Сок од осам лимуна, зрна од пола лимуна

Сипати воду из једног бокса, а затим у друге неколико пута

Вришите кроз чисту салвету

Метод стварања лимунаде на овај начин (умјесто да покупи картон из бензинске пумпе или зауставља свој штанд комшије) је начин старије школе и аутентичан. Права тајна у томе је додавање лимунског зест у мешавину. ПопСугар је заправо покусао и помислио да је поступак био спор, али смирен. Што се тиче укуса, рекли су да је “шокантно цитрусно на почетку пре него што заврши са благим, слатким (али не превише слатким!) Нотом.” Звучи Беи-вредно за нас.

Х / Т: ПопСугар

Пратите Делисх на Инстаграму.

Добавить комментарий

*

3 + 2 =